Tuesday, June 30, 2009

I Mariestad

Hejs!

Efter en trevlig dag fick jag boende hos en lanförening i Mariestad - så underbart att få en säng! Var osäkert om jag skulle få boende först, så när de väl smsade blev jag riktigt glad.

Mest problem nu är ryggsäcken, men den har sedan start bara varit en enda stor plåga. I ryggslutet sitter metallbitar som skär in i ryggen, höftbandet går inte att höjdanpassa och sitter därför på magen, axelremmarna skär in i axlar, ja suck suck... vi får väl se om det löser sig.

Hjulbyte imorrn och nästa stad blir Tidaholm tror jag, Jönköping sedan.

Bilder är vid lunchstoppet, tog mig ett 17-gradigt bad i Vänern och ser ut som ett totalt mongo på tummen-upp bilden för idag. Men men, man får väl bjuda lite på sig själv =)

Goder natt
och dagens ros går till lanföreningen i Mariestad!

6 comments:

 1. Ett smått galet, men väldigt roligt, projekt. Hoppas du lyckas!

  ReplyDelete
 2. Mycket bra stad det du! ;) Hoppas du får en trevlig stund i Tidaholm :) Du är hjärtligt välkommen!

  ReplyDelete
 3. Du bör ha gjort ca halva sträckan, nu va? Då börjar det nog kännas lättare mentalt, eller hur? Fast du verkar ju inte ha några större problem med motivationen.. :)

  Kommer ihåg när jag tävlad i distansritt (8 mil) att när man kommit över hälften kändes det lätt som en plätt! :)

  ReplyDelete
 4. Typ snart halva tror jag - och eftersom Bryssel ligger nedanför Skellefteå på världskartan och jorden är rund borde jag ju ha nedförsbacke... ja, antingen hela vägen eller bara halvvägs. Eller hur? =)

  ReplyDelete
 5. :) Ja, det är nog en br mental inställning.. :)

  ReplyDelete